top of page
  • Writer's pictureTomi

Yritykselle uusi ilme ja blogi...

Perustin Fixta Oy:n vuonna 2009. Silloinkin oli tärkeätä saada heti nettisivut kuntoon, että potentiaaliset asiakkaat saisivat tiedon toiminnastamme. Nettisivut tein itse Word-tekstinkäsittelyohjelmalla, eikä niistä kovin kummoiset tulleet. Osa lähipiiristä piti niitä "iso firman" nettisivujen näköisinä. No niissä oli kaikki tarvittava, eli yhteystiedot sekä hieman tietoa yrityksen osaamisesta.


Nyt yhdeksän vuotta myöhemmin olisi taas aika päivittää sivut tämän päivän tasolle.

Aluksi ajattelin että ostan palvelun joltain nettisivuihin erikoistuneelta yritykseltä, mutta nopeasti tulin siihen tulokseen että teettäminen olisi tullut tosi kalliiksi.


Yhtenä päivä kaverini esitteli minulle wix.com "kotisivukoneen". Jo muutaman minuutin testaamisen jälkeen olin varma että tällä saan aikaiseksi juuri sellaiset sivut ja vielä enemmän. Nyt olen käyttänyt kaksi iltaa töiden jälkeen (alle 10 tuntia) ja mielestäni sivut alkavat näyttämään juuri siltä kuin olin niiden halunnut näyttävän. Pientä hiomista varmasti vielä löytyy, mutta olen aika tyytyväinen. Itse asiassa olen jo tässä ajassa tehnyt kahdet sivut, kun ensimmäisiin en ollut ihan täysin tyytyväinen.


Niinkuin kaikessa tekemisessäni, nälkä kasvaa syödessä, eli kun ohjelmassa on vaikka mitä hienoja toimintoja, niin pakkohan niitä on kokeilla ja lisätä sivuille. Tämä blogi homma on minulle entuudestaan täysin vieras maailma. En ole koskaan lukenut yhtään blogia, enkä todellakaan kirjoittanut sellaista. Nyt tässä täyttä häkää kirjoitan ja jotenkin näen, että jos tätä vaan jatkan, tietysti alaani liittyvistä asioista, näillä jutuilla voisi olla edes muutama lukija. No eihän sitä koskaan tiedä, mutta minulla on ihan loputtomasti rakennus- ja remontointi alaan liittyviä näkemyksiä, jotka haluaisin syötää ulos, vaikka tämän blogin kautta.


Kiitos kun jaksoit lukea ihka ensimmäisen blogini. Jatkossa olisi tarkoitus saada edes yksi blogi viikon välein. Sehän olisi 52 blogia vuodessa. Hirveä määrä, mutta no yritetään...



40 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page